Magasin

Overvældet af hverdagens stress og jag? Tre metoder, der kan give dig øget ro og velvære!

Overvældet af hverdagens stress og jag? Tre metoder, der kan give dig øget ro og velvære!

Dette indhold er sponsoreret.

Kender du følelsen af at føle dig presset af hverdagens sysler og mange gøremål – lige fra du slår øjnene op om morgenen, til du går i seng om aftenen? Rigtig mange mennesker oplever forskellige former for stress eller symptomer på dette såsom udmattelse, hovedpine, indre uro eller søvnproblemer. Vi er desværre ofte tilbøjelige til at ignorere disse symptomatiske tilstande og derved ikke gøre noget ved problemets rod. Men hvis man går rundt i en stresset tilstand for længe, kan det få seriøse helbredsmæssige konsekvenser på længere sigt, og det er derfor vigtigt at tage stress alvorligt!

Det kan virke uoverskueligt at gøre noget ved stressen og det store pres, du oplever. Måske føles det som endnu en bekymring oven i læsset. Det behøver dog hverken være svært, tidskrævende eller dyrt, for der er masser af små ændringer og metoder, du kan indarbejde i din hverdag for at få et øget overskud. Læs med her og bliv inspireret til et par stykker – god fornøjelse!

Selvkærlig pleje af krop og sind

Når man oplever stress, kan det sommetider komme til udtryk som nedtrykthed og en følelse af lavt selvværd. Det er derfor vigtigt, at du sætter tid af i hverdagens program til at give dig selv lidt kærlig pleje, både indvendig og udvendigt!

Lidt ekstra fysisk, selvkærlig pleje kan klares på mange forskellige måder, der ikke behøver tage mere tid, end hvad du er vant til. Du kan eksempelvis vælge at investere i særlig god pleje til håret, som du bruger i morgenbadet i stedet for den billige alt-i-en shampoo. At du vælger at prioritere dig selv og dit velvære på den måde vil underbevidst øge dit selvværd og på længere sigt virke belønnende for dit overskud i hverdagen.

Oplad batterierne korrekt

Og det er altså ikke batterierne til hverken fjernsynsbetjeningen, babyalarmen eller de mange andre tekniske udstyrsstykker, vi bruger i hverdagen. Tværtimod er det dine egne, biologiske batterier, der er tale om. Forskerne er nemlig helt enige – en ordentlig nats søvn er fuldstændig afgørende for din evne til at overskue og håndtere de mange små stresselementer og udfordringer, vi mødes af i løbet af en helt almindelig dag.

Det er derfor en god og fornuftig ide at investere lidt ekstra i en god seng, som passer lige netop til dig og din krop. Et af de mest udbredte valg er de populære dunlopillo madrasser, der fås i et stort udvalg af fastheder, materialer og størrelser. Der er gode muligheder for at tilpasse sengen til dine foretrukne behov og ønsker. Måske vægter du rigelig med plads og ønsker derfor en ekstra bred seng, der kan rumme hele familien? Måske leder du efter en luksuriøs elevationsseng, der kan indstilles i særlige positioner? Uanset hvad du er på udkig efter, kan den rette seng i hvert fald gøre en verden til forskel – også i de vågne timer!

Recommended Articles