Magasin

Kan man spise sig til et sundt mentalt helbred?

Vores mentale helbred er mindst ligeså vigtigt som vores fysiske helbred. Det er utrolig vigtigt og betydningsfuldt, hvilken kost vi indtager. En sund livsstil kan til tider være hårdt arbejde, da vi har travlt på jobbet, børnene og måske har vi endda overhovedet ikke motivationen til at leve et sundt liv? Det er et område, hvor rigtig mange gerne vil, men af en eller anden årsag ikke får det gjort. Det er nemmere lige at koge noget pasta til aftensmad, end at bruge tid på at finde sunde opskrifter og skære en masse salat – eller er det? Langt de fleste af vores handlinger ligger i ubevidstheden og ændrer ikke i adfærd og vaner, hvis vi ikke presser os selv.

Det er nemmere sagt end gjort, selvfølgelig. Nogle gange skal man nok bare have en form for energi kickstart eller ligefrem en personlig coach?

Jeg har selv været igennem møllen og havde svært ved at ændre mine spisevaner. Det var psykisk hårdt, når man i forvejen er presset på flere fronter. Energien bliver nemlig også hurtigere opbrugt. Det kan dog sagtens lade sig gøre med den rette indgangsvinkel. I takt med at jeg har ændret mine spisevaner til meget lettere og sundere, har jeg sideløbende været på en ginseng & propolis shotkur, som jeg har købt for 275 kr hos Beeorganic. Webshoppen hedder beeorganic.dk hvor man kan købe utrolig gode bi produkter som propolis kur, propolis dråber, gelé royal tabletter, råhonning, bibrød og meget mere til fornuftige priser. Det virker også meget troværdigt i form af, at de har nødvendige certifikater og godkendelser på trods af, at det ikke er danske biprodukter. Indehaverne Ertugrul Gultekin og Guler Gultekin er et ægtepar med erfaring indenfor naturmedicin og apotekbranchen.

Det jeg vil frem til, er at man kan gøre det lettere for sig selv at komme i gang ved sideløbende at indtage det korrekte kosttilskud. Energi shotkuren gjorde, at jeg hele tiden havde det nødvendige energi niveau. Kuren varer 12 dage, hvor man i forbindelse med et måltid (gerne morgenmad eller senest frokost) indtager en shot. Den smager endda overraskende godt.

Derudover kan man købe bibrød med stort set alle nødvendige vitaminer og mineraler. Den koster 229 kr, som rækker til 2-3 måneder. Man spiser 5-6 stykker bibrød (de er ikke særlig store). Her kan jeg ikke bekræfte at den smager godt, men det kan være du kan lide smagen. Den er også med til at holde energiniveauet oppe på lang sigt. De forhandler med Bee&You brand, som efter sigende skulle være en af de bedste på verdensplan! Kvaliteten fejler derfor ikke noget, hvilket man også kan mærke og smage. Det er 100% naturligt og økologisk. Deres produkter kan købes på online shoppen beeorganic.dk og del gerne dine erfaringer.

Recommended Articles