Magasin

Armbånd til mænd giver velvære

Førhen var uret mandens eneste accessory, og alle andre former for pyntegenstande var forbeholdt kvinder. Hvis man var heldig, kunne det være, man så en ørering eller halskæde på en musiker eller anden form kunstner, men det var utænkeligt, at armbåndet kunne være en del af den klassiske mands uniform.

I dag er verden helt anderledes, og armbånd er på ingen måde længere forbeholdt kvinder eller kunstneriske typer. armbånd har faktisk formået at snige sig helt ind i jakkesættenes verden. Hvis man på sit kontor tager et kig op fra computerskærmen og kigger rundt, vil man uden tvivl kunne se flere halskæder titte frem fra den lyseblå skjorte og mange signetringe på de tastaturskrivende fingre.

Denne trend er ubestrideligt kommet for at blive, og det er der en grund til. Ikke nok med at det får andre til kigge efter dig, hvis du har armbånd på, så giver det dig også en større følelse af glæde og velvære, når du iklæder eller omgiver dig med noget flot.

Jewls’ vision

Hos Jewls så vi et hul i markedet, når det gjaldt armbånd til mænd. Udbuddet var simpelthen alt for lavt i forhold til efterspørgslen og minimal sammenlignet med udbuddet til kvinder. Det besluttede vi os for at gøre noget ved. Vi syntes ikke, det kunne være rigtigt, at velvære og selvpleje kun skulle gælde for kvinder, så vi valgte at skabe en virksomhed, der fokuserede på herresmykker.

Hos Jewls bestræber vi os på at give dig denne form for velvære. Det gør vi ved at lave klassiske, stilrene smykker, der passer ind i enhver mands garderobe – uanset om du går i jakkesæt eller hippietøj. Jewls tilbyder et bredt udvalg af smykker, så du kan finde det helt rigtige, der passer til din stil.

Vores klassiske herrearmbånd er blandt vores mest populære produkter. Et armbånd er en fantastisk pendant til dit ur, og med vores store udvalg af armbånd – hvad gælder materiale, farve og udseende – garanterer vi dig for, der er noget for enhver smag.

Vi mener heller ikke, at velvære kun skal være forbeholdt de rige, og derfor har vi i Jewls besluttet, at vores smykker ikke skal ruinere dig. Prisen er sat så lavt som muligt, så alle har mulighed for at være med.

God kvalitet

Dit velvære hænger sammen med din sundhed, og det er derfor vigtigt, at du ikke bærer smykker af dårlig kvalitet – som for eksempel nikkel og bly – da de kan være sundhedsskadelige for dig, og du kan udvikle allergi. Hos Jewls fokuserer vi af den grund på at lave smykker af den højeste kvalitet som sterlingsølv og 18k guld. Det betyder, at du ikke udsætter din krop for nogen skadelige stoffer, samtidig med at du får følelsen af velvære, som dine smykker giver dig.

Recommended Articles