Magasin

Er virkeligheden ikke det samme som de forventninger til at flytte til storbyen?

Mange unge går og drømmer om at flytte til storbyen og leve livet til fulde. Mange har store forventninger til dette liv, og tror at det at flytte fra provinsen til København, hvor der konstant er mennesker og gang i den, vil ændre deres liv til det positive. Men sådan er det bare ikke for alle. Et sådant liv hænger nemlig ikke bare på træerne, og til trods for at livet i storbyen bliver portrætteret som luksuriøst og vidunderligt på de sociale medier, af de kendte, så er det ikke et liv, man opnår bare ved at flytte til byen, og uden at gøre noget selv.

Livet på de sociale medier er ikke nødvendigvis virkeligt

København er Danmarks hovedstad og den by, hvor der bor flest mennesker. Derfor er der ingen tvivl om, at du nok skal kunne finde noget og nogen, du kan lide. Men livet, som bloggerne fremstiller det på de forskellige sociale medier, er ikke nødvendigvis lig med virkeligheden. For selvom det ser lækkert og hyggeligt ud på bloggerens billeder af en café-tur med veninderne, så ligger der et enormt pres bagved. Det handler nemlig om, at få taget det perfekte billede, få nok likes samt få sponsorater.

Dette er altså en vigtig faktor at have in mente, når man misunder bloggernes og de kendtes liv på de sociale medier. Det er ikke en dans på roser, og livet i København, om du så er blogger eller ej, er fyldt med mange udfordringer.

Når ensomheden rammer: Kontakt en psykolog på Østerbro

En stor by er lig med mange mennesker. Men mange mennesker er ikke lig med, at du ikke kan blive ramt af en masse forskellige negative følelser som ensomhed, dårligt selvværd, nedtrykthed eller hjælpeløshed. Men fortvivl ej, hjælpen er nær. Der findes meget hjælp at hente, og der er for eksempelvis mange psykologer på Østerbro. Derfor kan det være en ide at undersøge netop de psykologer på Østerbro, der kan hjælpe dig med de udfordringer du oplever i forbindelse med storbys-livet.

En psykolog, der dukker op, hvis du leder efter en psykolog østerbro er Stephan Sieland. Stephan Sieland er psykolog på Østerbro i København. På psykologernes hjemmeside skriver de ofte, hvilke problemstillinger og udfordringer netop de kan hjælpe dig med. Dermed kan du finde den psykolog, der passer bedst til dig og dine storbys-udfordringer.

Recommended Articles