Magasin

Vegansk omega 3

Har dy styr på, om du egentlig får nok af alle de her næringsstoffer, som man sjældent snakker om? Kender du til omega 3 og de mange andre lignende næringsstoffer som er gode for din krop? Hvis ikke er det på tide, du lære det, så du kan give din krop et sundere liv. Læs specielt om omega 3 lige her, og hvorfor det er godt for din krop.

Hvad er omega 3 egentlig?

Omega 3 er en fedtsyre som er en familie af de flerumættede fedtsyrer. Der findes to slags fedt, mættet og umættet.  De umættet har deri også 2 forskellige, de flerumættede og enkeltumættet. Flerumættet fedt er vegetabilsk fedt, altså fedt fra planter og fisk, som altså er det sunde fedt.

Hvad er omega 3 så godt for? Omega 3 er med til at lindre smerter, sænke blodtrykket og reducere blodets fedtindhold. Derudover er det også vigtigt for både hjernes opbygning, funktion og også humør og hukommelse.

Det er altså en del fordel at holde øje med, om man nu egentlig får noget omega 3 i sin hverdag. Da det kommer fra fisk og planter. Du kan altid finde en form for kosttilskud, hvis du har svært ved at indtage nok af det gennem maden, og det kan man også med vegansk omega.

Veganere kan faktisk få nærmest alle vigtige næringsstoffer

Rigtig mange tror, at veganere ikke få nok at næringsstoffer, som blandt andet fedt, protein og meget andet. Men der findes for det første masser af planter og lign., som indeholder blandt andet protein, omega 3 og det gode fedt. Bønner er blandt andet en god kilde for protein og i valnødder og rapsolie finder man omega 3.

Som sagt er det dog altid muligt at finde kosttilskud. Selvom det er muligt at finde nærmest alle næringsstoffer i planter, så man kan få det hele, når man er veganer, så kan det være svært at få nok alligevel. Her kan det være en god ide at finde kosttilskud, hvor du blot søger efter Vegansk omega 3. Så kan man finder kapsler eller andet lignende.

Du kan altså sagtens som veganer få den her vigtige omega 3, selvom man ellers altid siger det skal findes i fedfisk eller fås i fiskeolie kapsler. Men det er muligt at få vegansk omega 3, så du kan holde fat i den livsstil du vil leve.

 

Recommended Articles