Magasin

Sådan slipper du af med skæve tænder for altid

Sådan slipper du af med skæve tænder for altid

Føler du dig generet af skæve tænder? Så er du ikke ene om det. Mange unge og voksne føler sig nemlig generet af skæve tænder i sådan en grad, at det begrænser dem i deres hverdag. Men der er faktisk slet ikke nogen grund til, at det skal sætte en stopper for dig. Der findes nemlig en behandling, som kan rette dine tænder ud, så du får dit drømmesmil.

 

 

Hvad er Invisalign?

Invisalign er en usynlig tandbøjle, som bruges til tandregulering af forskellige grader af skæve tænder. Det smarte tandreguleringssystem kaldes også for en usynlig bøjle, da det er meget svært at se, når folk har den i munden, fordi bøjlen er helt gennemsigtig. Bøjlen er specialdesignet til at passe den enkelte, hvilket betyder, at resultatet er enestående efter endt behandling.

 

Tandregulering med Invisalign er en udbredt behandlingsform ved flere danske tandlæger. En af disse tandlæger er Tandlægerne i Centrum. De er en tandlæge i Vejle med ekspertise i tandregulering. De har mange års erfaring med tandregulering af meget skæve tænder, og har gennem årene hjulpet hundredvis af danskere med at få smilet tilbage.

 

 

Fordelene ved at bruge den usynlige bøjle

Fordelene ved at få reguleret sine tænder med Invisalign er mange. Især hvis man sammenligner med de andre ortodontiske behandlinger. Nogle af de mest fremtrædende fordele er:

 

  1. Bøjlen er aftagelig. Det vil sige, at du nemt kan tage den ud, når du skal spise. Invisalign bøjlen skal kun være i munden i 20-22 timer om dagen i modsætning til de traditionelle togskinner, som er i munden hele dagen.
  2. Bøjlen er smertefri at have på. Det gør ikke ondt at have den på, man vil højst opleve lidt spændinger i tænderne.
  3. Invisalign bøjlen er ikke til at spotte, når man har den på. Det er ikke for ingenting, at skinnerne bliver kaldt den usynlige tandbøjle. Folk vil ikke rigtigt være i stand til at se den, hvis de ikke er klar over, at man har den på.
  4. Man bruger langt mindre tid ved tandlægen ift. justeringer af bøjlen.
  5. Det er visuelt muligt at se det færdige resultat, allerede inden behandlingen går i gang.

 

Hvor meget koster Invisalign?

Prisen for tandretning med Invisalign variere alt efter, hvor stort et indgreb der er behov for, før du når dit ønskede mål. Den typiske periode man skal gå med bøjlen er 6-18 måneder. Den normale pris ligger på kr. 25.000 til kr. 45.000. I dét beløb er der også medregnet forundersøgelse, analyse og aftryk af tænderne.

 

Du kan læse meget mere om prisen og selve behandlingen med Invisalign på deres hjemmeside: https://tandlaege.info/. Her kan du også læse om det rentefrie lån, som de tilbyder sammen med Lånlet ifm. tandregulering i Vejle.

Recommended Articles