Magasin

Undgå smerter og ubehag ved rodbehandlinge

Har du nogensinde udskudt eller aflyst et tandlægebesøg, fordi frygten for at det kommer til at gøre ondt, har været for stor? Det er tosset at udskyde tandproblemer, fordi det ofte resulterer i endnu mere ubehag jo længere tid du venter med at få ordnet problemet.

 

I stedet for at blive væk, så kan du med fordel vælge at benytte en tandlæge med speciale i at give dig en god oplevelse. Der er nemlig én tandlæge i Sorø, som er specialister i tandlægeskræk og hvordan man giver den mest smertefrie behandling. Det drejer sig helt konkret om Tandplejecentret Sorø.

 

Hos dem er du i trygge hænder og har absolut intet at være bange for.

 

Smertefri rodbehandling af en specialiseret tandlæge

Mange frygter at få foretaget en rodbehandling, fordi de før har oplevet smerter i forbindelse med indgrebet. Det er dog ikke slet ikke nødvendigt at have disse bekymringer. Hos Tandplejecentret Sorø garanterer de nemlig en smertefri rodbehandling.

 

De har en stor erfaring med rodbehandlinger og deres personale er specialiseret indenfor selve behandlingen. De benytter en særligt fin nål, når bedøvelsen skal lægges og du vil derfor opleve minimalt ubehag ved stikket. Indgrebet kan typisk klares ved ét enkelt besøg.

 

Årsager til at rodbehandle

Når tandlægen fortæller dig, at du skal have en rodbehandling, så kan det skyldes en række forskellige faktorer. Det kan bl.a. skyldes:

  • Et stort hul i tanden, som når helt ned til tandnerven. Det resulterer i, at bakterier kan trænge ind og give betændelse i tandnerven.
  • Revner i tænderne på baggrund af skæren tænder eller store fyldninger.
  • Et kraftigt slag på tænderne i forbindelse med evt. uheld eller en ulykke.

 

En rodbehandling går i al sin enkelthed ud på at fjerne de bakterier som er trængt ind i en tandnerve. Behandles det ikke i tide, vil bakterierne sprede sig til hele tanden og i sidste ende vil der opstå en rodspidsbetændelse, som kan føre til en tandbyld. Tiden er derfor en vigtig faktor, fordi jo før du påbegynder behandlingen af en betændt tand, jo større er chancen for et succesfuld resultat.

 

Du kan læse meget mere omkring rodbehandlinger og alle de andre behandlingsformer, som Tandplejecentret tilbyder inde på deres hjemmeside.

Recommended Articles