Magasin

Hvad kan zoneterapi gøre for en? Zoneterapi i en nøddeskal

Når man har at gøre med zoneterapi taler man om en alternativ holistisk behandlingsform. Det vil altså sige at det ikke er medicinal behandlingsform som lægger vægt på medicinforsøg, fysik og kemi.

I stedet finder man her en alternativ behandlingsform, som er interessant for dem, hvor de normale behandlingsformer ikke virker.

Mange mennesker har mange forskellige former for gener, og disse gener påvirker dem til dagligt. Har man gået igennem et forløb hos en læge, fået blodprøver, x-ray scannere, og kan man stadig ikke finde den hjælp som man søger, så kan man prøve med en alternativ behandlingsform.

Der findes mange forskellige alternative behandlingsformer, som man kan kan gøre brug af, men hvad er det lige som gør zoneterapi til et af de bedste alternativer?

Zoneterapi arbejder hen mod en krop i balance. Her skabes der værdi for menneskets balance, og balancen ses som et helhedsbillede af kroppen. For at skabe velvære i kroppen, er det nødvendigt at kroppen opretholder sig i balance. Inden for zoneterapi, er der således lagt meget værdi over på menneskets egen regeneration. Her menes kroppen at være meget tilbøjelig til at regenerere smerter, sygdomme, og meget andet, hvis den bare får stillet de rigtige vilkår at arbejde ud fra. Her spiller zoneterapiens behandlingsmetoder ind. Hovedformålet er at skabe balance i kroppen, enten ved at gøre noget der skaber balance, eller ved at fjerne de specifikke ubalancer. Ubalancerne  sidder som regelt et sted i kroppen, men den kan også bevæge sig i gennem nervebanerne eller fylde et større areal. For at fjerne ubalancen er det nemmere at gøre det , hvis ubalancen sidder et specifikt sted.

Mere om zoneterapi og dens virkning

Med zoneterapi vil man gå fra at være i et stadie af spændthed til et sted med mere ro. Virkningerne kan være alt fra at være mindre stresset, til at føle sig mere afslappet, eller det kan have direkte påvirkninger på ens bivirkninger hvad end de måtte være. Man kan ringe til en zoneteraputs forretning, og høre om det kunne være noget for en. Et eksempel på en af disse forretninger er huskdigselv, som tilbyder professionel zoneterapi behandling.

Hvilke bivirkninger kan man have, og hvilke bivirkninger eller symptomer er egnet til at tage forbi en zoneterapi session?
Der er faktisk ikke nogle specifikke symptomer. Der kan være mange forskellige symptomer, og dette er fordi, at når kroppen er i ubalance, kan der være uendelige måder den kan vise det på. Alligevel, så kommer mange patienter ind med de samme symptomer, som kan fortælle at et symptom er hyppigt. Det betyder dog, ikke at man skal være bange for at tage til en session, hvis man ikke har de hyppige symptomer.

Recommended Articles