Magasin

RAZspa Fn+2 Body & Massage Oil 100 ml fra Raz Spa naturlig hudpleje

Det er ikke nogen hemmelighed, at hvis man ønsker at holde sin hud sund, blød og dejlig, så handler det om, at man får holdt huden fugtig og ren så godt som muligt, brug her en body olie RAZspa Fn. Det er ikke altid nemt at gøre, da det skal ske i forbindelse med rigtig mange ting, at man lige skal få smurt sig ind med det rigtige produkt nemlig Body olie fra Raz Spa.

RAZspa Fn+3 Massage & Body Oil 100 ml økologisk olie

Denne body olie er et af de bedste produkter på markedet, når det kommer til at holde huden fugtig, den kan bruges i rigtig mange sammenhænge og dermed sørge for, at huden er i god stand hele året. Body massage olie er den perfekte kropsolie til tør hud, som der skal tilføres, når huden er i fare for at blive tør. Her efter, at man har renset huden et perfekt eksempel. Huden bliver typisk tør efter, at man har renset den, og den har derfor brug for at få tilført fugt, så den kan genoprette balancen. Når huden er tør er den meget følsom og modtagelig overfor skidt, og det er grunden til, at man skal sørge for at fugte den igen, når man har udsat huden for noget, der kan gøre den tør.

En ekstra god massage og body olie. Brug den hjemme eller på farten. Det kan også være, når man har været på strandet og fået lidt for meget sol. Måske fordi man ikke lige fik købt en strand parasol.

Her kan RAZspa Fn+3 olien gå ind og fugte huden og hjælpe med at generne derefter ikke bliver så slemme, som det nogen gang er tilfældet, når man har nydt lidt for meget af den danske sommers sol. Den er perfekt til daglig brug, og kan være et forfriskende supplement til hverdagen, hvis man har brugt hele sin dag på at sidde på kontoret, og så skal til et vigtigt møde senere på dagen.

Økologi i din hudpleje – til tider også kaldt holistisk hudpleje – handler om at holde tingene enkle og støtte en sundt udseende hud med paleo-venlige og næringsrige produkter til hele kroppen. Sunde madvarer er også de seneste år blevet kendt som paleo-kost eller stenalderkost en meget populær kogekunst i Danmark. M.h.t. udvortes brug er øko-hudpleje fri for syntetiske parfumer, parabener og mineralske olier og der er derfor tale om særdeles hudvenlige produkter.

Paleo-konceptet respekterer at menneskets krop har udviklet sig over tusinder af år til at spise naturligt og bruge naturlige produkter til udvortes pleje. Vildt kød, grøntsager, nødder og bær er væsentligt for fødeindtagelsen. Livsstilssygdomme kommer til med den unaturlige og forarbejdede mad, som man siden landbrugsrevolutionen er begyndt at spise. Resultatet er Livsstilssygdomme. Stenalderkost er en livsstilsændring, som sigter mod bedre helbred, velvære og fysisk og psykisk overskud. Det er en måde at leve på, hvor man er mere i harmoni med naturen og på den måde kan opnå sundhed i alle aspekter af livet.

 

Recommended Articles